Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom
in Landwinkel de Kersenhut

Kom gezellig winkelen bij

Landwinkel De Kersenhut

Te midden van onze hoogstam kersenboomgaard vindt u onze Landwinkel en Schenkerij. Een heerlijke plek tussen Cothen en Wijk bij Duurstede waar u kunt genieten van rust en ruimte. In onze Landwinkel hebben wij een gevarieerd assortiment van eerlijke en heerlijke (streek) producten. De meeste van deze producten hebben zo een eigen verhaal en dat past bij het Landwinkel concept! Daarnaast hebben we in de cadeauhoek keuze uit vele soorten cadeaupakketten, maar kunt u ook geheel naar eigen wens een cadeaupakket samenstellen. Wij helpen u daar graag bij.
Wanneer u op zoek bent naar een ander leuk cadeau, dan vindt u vast iets tussen het serviesgoed, het keukentextiel, de leuke woonaccessoires of de tuinartikelen.

Bij de Landwinkel is ook een Schenkerij. In de winter knus bij de houtkachel en in de zomer op onze veranda of het  terras in de boomgaard? Hier kunt u genieten van een kopje koffie met iets lekkers, een high-tea of een lunch met een goed glas wijn. De gerechten op onze lunchkaart zijn veelal huisgemaakt, en worden dagelijks vers bereid, grotendeels met streekproducten uit de regio die seizoensgebonden zijn of uit ons winkel assortiment. Zo kunnen wij onze gasten iedere keer blijven verrassen. U kunt uw bezoek aan de Schenkerij combineren met een bezoek aan Het Kersenmuseum of een wandeling door onze boomgaard. Komt u met uw (klein) kinderen? Ook zij kunnen zich bij ons prima vermaken. In het speelhoekje in de Schenkerij of buiten in de boomgaard. 
Wanneer u iets te vieren heeft, dan bent u bij ons van harte welkom. We hebben door het jaar heen leuke arrangementen die elke gelegenheid een feestelijk tintje geven. Wij maken er samen met u een onvergetelijk moment van!