Overslaan en naar de inhoud gaan
Parkeren
Faciliteiten
Handig
om te weten.....

Alle informatie over de faciliteiten op het festivalterrein

Faciliteiten Kersenfestival 

 • Wat is de entreeprijs? De toegang tot Het Kersenfestival is GRATIS.
  Wij vragen wel een vergoeding voor het parkeren op de verschillende parkeerplaatsen.
  (zie "Waar kan ik parkeren").
 • Waar kan ik parkeren? Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het festivalterrein. Volgt u hierbij de aanwijzingen van onze verkeersregelaars en parkeerbegeleiders. Toegang tot het parkeerterrein kost € 5,00 per auto. Om het parkeerterrein te kunnen verlaten, kunt u een parkeermunt kopen bij het informatiepunt bij de ingang van het festivalterrein.  
 • Hoe kan ik het Kersenfestival bereiken? Kijk hier voor de routebeschrijving.
 • Is het festivalterrein ook toegankelijk voor minder validen?
  Ons festivalterrein beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder validen. Op vertoon van uw invalide kaart,  wordt u door onze verkeersregelaars begeleidt naar uw parkeerplaats. De Kersexpress (kersentrein) is over het algemeen ook geschikt voor deze groep mensen. 
 • Is er voldoende toiletruimte? Ons festivalterrein beschikt over voldoende toiletgelegenheid en een invalide toilet (bij de Schenkerij). 
 • Kan ik mijn aankopen, waaronder de kersen, ook met PIN betalen?
  Over het algemeen kunt u overal op het terrein contactloos pinnen. 
  Bij de kraamhouders kan dit in de meeste gevallen ook, helaas kunnen we daar geen uitsluitsel over geven.
 • Kan ik extra geld pinnen? Er is op het festivalterrein GEEN gelegenheid om extra geld te pinnen. De dichtstbijzijnde geldmaat is in Wijk bij Duurstede (Steenstraat).
  Zorgt u dus eventueel voor contant geld. Voor een aantal activiteiten vragen wij een kleine vergoeding waaronder een ritje in de Kersexpress (kersentrein) en de stormbaan. 
 • Welke kersenrassen worden er verkocht? Wij kunnen op voorhand niet zeggen welke kersenrassen er verkocht worden. Dit is afhankelijk van de rijping van de kers.