Overslaan en naar de inhoud gaan
Producten
met een verhaal!

Producten met een verhaal

Assortiment in onze Landwinkel

De "Landwinkel" is een landelijke coöperatie van bijna 100 "Landwinkels" en staat voor:
• Ambachtelijke boerderij- en streekproducten met een verhaal
• Nederlandse producten
• Vakmanschap & pure smaken
• Beleving bij de boer/ fruitteler
• Gastvrijheid

Doordat wij zijn aangesloten bij de Landwinkel coöperatie beschikken wij over een gevarieerd aanbod van ambachtelijke- en eerlijke streekproducten. Alle producten, drankjes en etenswaren zijn 100% vers en puur natuur. Naast het uitgebreide assortiment van de "Landwinkel" verkopen wij onder de naam "Kromme Rijnse Kersen" onze eigen kersenproducten zoals jam, saus, vruchtensap, wijn, zuurtjes, chutney, siroop en likeur. Daarnaast hebben wij een groot assortiment van producten uit de regio zoals groenten, kaas, worst, boter, eieren en honing. Natuurlijk zijn een aantal van deze producten wél afhankelijk van het seizoen.

Naast het assortiment levensmiddelen hebben wij ook aanverwante artikelen die passen binnen het Landwinkel concept. U moet hierbij denken aan serviesgoed, keukendoeken, vogel- en voederhuisjes, woondecoratie en borrelplank. Rondom de verschillende feestdagen (Pasen-Kerst) hebben we tevens thema artikelen die bij de desbetreffende feestdag passen (servetten en decoratie). 

Op onze website vindt u een overzicht van de producten, maar u bent natuurlijk van harte welkom om in onze Landwinkel eens rustig rond te kijken. Naast het gebruikelijke assortiment hebben we ook regelmatig nieuwe producten om uit te proberen of vanwege een éénmalige actie. Zo blijft het steeds weer verrassend in onze Landwinkel.