Schenkerij

In onze Schenkerij serveren wij koffie, thee, chocolademelk en diverse verse vruchtensappen met gebak welke wij dagelijks vers voor u maken. Even lekker uitrusten met een krantje of een tijdschrift op ons terras tussen de kersenbomen of binnen bij de haard. Wij maken het u graag naar de zin. Onze uitgebreide lunchkaart  bestaat o.a. uit (seizoensgebonden) soep, gezonde broodjes, en salades. Daarnaast hebben wij diverse arrangementen.  

Heeft u ons kersenijs al geproefd? Op een hoorntje of in een ijscoupe met seizoensfruit is dat een ware traktatie. En wie niet zo gek is op kersenijs, we hebben ook de smaken vanille en aardbeien.

Voor diverse arrangementen, ook tijdens de Kersentijd, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.