Vacature medewerkster

(geplaatst 18 juni 2019) medewerkster Landwinkel en Schenkerij

Onze Landwinkel en Schenkerij is een heerlijke pleisterplaats midden in een hoogstamkersenboomgaard. Het hele jaar door ontvangen we hier klanten in de winkel, gasten in onze Schenkerij en bezoekers van Het Kersenmuseum.

Voor de woensdag* zijn we op zoek naar versterking van ons team. Eerst zullen we je wegwijs maken in onze Landwinkel. We vertellen je over ons assortiment, het maken van cadeau pakketten, de kassa en alle andere bijkomende werkzaamheden. Daarna mag je aan de slag in de Schenkerij. Op termijn willen wij dat je, naast het bedieningswerk, ook aan de slag kan in de keuken om onze huisgemaakte producten en lunchgerechten te bereiden.
Wij zijn daarom op zoek naar een klantvriendelijke collega met een creatieve inbreng voor het samenstellen van o.a. de cadeau pakketten en de huisgemaakte producten zoals ons gebak en de gerechten van onze lunchkaart. Je houdt van aanpakken en hebt een flexibele instelling. Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Cothen, heb je ervaring in een soortgelijke functie of kun je ons overtuigen dat je beschikt over de gevraagde interesses? Dan komen wij graag met je in contact.

* het hele jaar door op woensdag en op termijn als inval/oproepkracht.

Gezien de drukte van de kersentijd, ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie vóór 27 juni a.s. op info@dekersenhut.nl t.a.v. Martine Vernooij.
Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben voordat je solliciteert, stuur ons dan ook een e-mail.
We zullen deze dan z.s.m. beantwoorden.