Arrangement met bezoek aan

Het Kersenmuseum

Het is mogelijk om de arrangementen te combineren met een bezoek aan Het Kersenmuseum. Dit interactieve museum is voor alle leeftijden een informatief vermaak en vertelt u alles over de Kersenteelt.  

Het is ook mogelijk om een wandelroute te lopen door onze boomgaard. De korte route gaat door de kersenpercelen, de langere route geeft u ook informatie over de appel- en perenteelt. Voor de kinderen is er langs deze route een speurtocht uitgezet.

Deze activiteiten zijn goed te combineren met onze arrangementen. 

Wanneer u al eerder wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op via info@dekersenhut of telefonisch tijdens openingsuren 0343-562799 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.